Четвер, 18.04.2024, 14:22
Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка" виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Меню сайта
Наш опрос
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Наша адреса:
Україна, Полтавська область, м. Зіньків, вул. Соборності 2
тел. 3-10-73
Cайт 

Блог ЗПБ (Головна) 

Е-mail 
zinkivcrb@gmail.com

Сучасна бібліотека


Правовий вісник



Соціокультурна діяльність бібліотек-філій

Головна » 2016 » Квітень » 27 » Трагедія і подвиг не забутні
15:20
Трагедія і подвиг не забутні

Трагедія і подвиг не забутні

Під такою назвою Великопавлівською сільською бібліотекою та сільським будинком культури у приміщенні Великопавлівської  загальноосвітньої школи була проведена година скорботи і пам’яті, присвячена 30-й річниці трагедії на   Чорнобильській атомній електростанції.

Завідуюча сільською бібліотекою Т.Тетерятник та бібліотекар А.Церковна розповіли про цю скорботну дату в історії нашої країни.

На зустріч були запрошені  односельчани, які приймали участь в ліквідації аварії – Паламаренко М. І., Крамаренко Г.А., Фенько В.В., Гусак О.М., Сухорада С.О., Загора В.К., Бондар І.І. 

Для учасників заходу у виконанні учні  Великопавлівської школи під музичний супровід директора будинку культури Л.Гудько та художнього керівника В.Колесник були виконані пісні про Чорнобиль. А учениця 4-го класу І.Паламаренко та учениця 9-го класу  Ю.Загора прочитали вірш про  Чорнобиль.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять чорнобильців-односельчан, які, на жаль, вже померли від тяжких недуг, Безноса О.М. та Короля М.І., всіх загиблих, хто ціною свого власного життя оплатив шанс на життя мільйонів.

Ведучі Т. Тетерятник та А. Церковна розповіли про цю скорботну дату в історії нашої країни. Вшанували присутніх ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції, які жертвували не лише власним здоров’ям, а й своїм життям, зупинили атомну стихію. Бібліотекарі вручили присутнім ліквідаторам квіти, висловивши подяку за здійснений подвиг, побажали їм міцного здоров’я на довгі літа, щастя, добра та благополуччя.

У бібліотеці всі бажаючі мають змогу переглянути книжкову виставку «Чорнобиль - зболена душа народу» та ознайомитися з літературою про цю страшну трагедію.

Переглядів: 369 | Додав: zinkivcrb | Теги: Чорнобиль, філія, забутні, не, трагедія, Подвиг, бібліотека, катастрофа, Велика, Павлівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930