Четвер, 28.03.2024, 19:48
Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка" виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Меню сайта
Наш опрос
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Наша адреса:
Україна, Полтавська область, м. Зіньків, вул. Соборності 2
тел. 3-10-73
Cайт 

Блог ЗПБ (Головна) 

Е-mail 
zinkivcrb@gmail.com

Сучасна бібліотека


Правовий вісник



Соціокультурна діяльність бібліотек-філій

Головна » 2017 » Червень » 13 » Хліб – це казка й реальність, хліб – це пісня і сила, хліб – це совість моя
10:55
Хліб – це казка й реальність, хліб – це пісня і сила, хліб – це совість моя

«Хліб – це казка й реальність, хліб – це пісня і сила, хліб – це совість моя» свято хліба провела керівник клубу за інтересами Тарасівської сільської бібліотеки-філії Любов Іванівна Балацька разом зі своїми «ерудитами світу книг» для учнів із пришкільного табору відпочинку «Веселка». Щоб відчути справжній запах свіжоспеченого хліба чи булочки, пиріжка чи калача з апетитною шкоринкою, діти завітали до млина та пекарні фермерського господарства «Оболонь - Агро», яке знаходиться на території нашого рідного села. Екскурсію провели мельник Михайло Іванович Дуденко та завідуюча пекарнею Олена Вікторівна Гладка. Ведучі Олександр Глушенко та Світлана Данильченко розповіли присутнім про значення вічного і святого в житті людини - хліба, бо  в ньому наше буття, сьогоднішнє і майбутнє, про нелегку, але святу і почесну працю хліборобів.

 
      Незважаючи на зайнятість, на зустріч завітав і керівник фермерського господарства, наш односелець Василь Олексійович Михайленко. Це людина з великої літери, вміє хліб чесно здобувати, уміє й крихту шанувати. Пахне хлібом трава, що купали його  з дитяти, пахнуть хлібом слова, що навчили його батько і  мати, пахне хлібом земля, що дала йому сонце і крила. Василь Олексійович поспілкувався з гостями  і запросив, після закінчення школи, на роботу в його господарство.
Вірші про хліб читали Ткаченко Надія, Копоть Дмитро, Пономаренко Владислав, Тоцька Катерина. Перегляд літератури «Хліб – це життя» підготувала завідуюча бібліотекою-філією Любов Миколаївна Дорошенко, а презентацію «Від зернини, до хлібини» - Любов Іванівна.


А щоб свято запам’яталося, всіх пригостили свіжоспеченими булочками на напоєм. Святковий коровай керівникові господарства вручила Катерина Тоцька, який передали у місцевий будинок ветерана.
      Хочеться подякувати талановитому керівникові В.О. Михайленку та його дружньому колективові за гостинність, теплоту сердець, турботу про дітей та старих і за щоденне свято – хліб.

Переглядів: 307 | Додав: zinkivcrb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930