Четвер, 25.04.2024, 22:29
Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка" виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Меню сайта
Наш опрос
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Наша адреса:
Україна, Полтавська область, м. Зіньків, вул. Соборності 2
тел. 3-10-73
Cайт 

Блог ЗПБ (Головна) 

Е-mail 
zinkivcrb@gmail.com

Сучасна бібліотека


Правовий вісник



Соціокультурна діяльність бібліотек-філій

Головна » 2016 » Липень » 12 » До 20-річчя прийняття Конституції України
11:48
До 20-річчя прийняття Конституції України

З нагоди святкування Дня Конституції у Дамасківській бібліотеці відбулася бесіда для учнів 7-9 класів ‘’Конституція – гарант майбутнього’’. Бібліотекар Півень Ю.О., зауважила , що Конституція – це Головний закон держави, який визначає основні засади політичної, економічної та правової системи країни.     Діти дізналися про історію створення Конституції України та переглянули  літературу на книжковій виставці “Жити за Основним Законом країни” . Для закріплення почутої інформації проведено хвилину запитань і відповідей.

У Ставківській бібліотеці проведена година державності “Конституція України – втілення державності”. Бібліотекарем Шевченко В. презентовано добірку матеріалів про історію створення Конституції України, основні її засади- виховувати почуття патріотизму до своєї держави. Також був проведений урок права   “Основний закон держави: права, гарантії, захист “ для учнів 7-9 класів. Вчитель історії Дінець Н.,  розповіла історію створення Конституції України. 

Бібліотекар провела огляд літератури, представленої на книжковій виставці “Конституція – паспорт держави”.

Працівниками Опішнянської масової бібліотеки проведена пізнавальна вікторина "Національна символіка України". Завідуюча бібліотекою Киричок В..ознайомила присутніх з народними символами України.Бібліотекар Палій Є. провела ерудит-лото та бліц-вікторину на знання державної символіки. Для дітей проведено урок громадянства «Маленьким громадянам – великі права». Діти відповідали на запитання бліц-розминки «Моя країна- Україна», намалювали державні символи України, які доповнили виставку малюнків у бібліотеці «Я і моя веселкова країна».

Удовиченківською бібліотекою проведено годину спілкування «Чи знаєте ви …? » та історичну годину «Українські діти за Конституцією вчаться жити ». Запрошена на захід вчитель історії С.Шкицька розповіла дітям про те як «народжуються закони», пояснила, що Конституція України надає дітям рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною. Проведені заходи мали правознавчий та виховний характер. 

Переглядів: 389 | Додав: zinkivcrb | Теги: конституці, Удовиченки, Опішня, відзначення, заходи, день, України, бібліотека, сільській, філіях | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031