Субота, 20.04.2024, 01:08
Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Зіньківська публічна бібліотека ім.В.Г.Короленка" виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Меню сайта
Наш опрос
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 79
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Наша адреса:
Україна, Полтавська область, м. Зіньків, вул. Соборності 2
тел. 3-10-73
Cайт 

Блог ЗПБ (Головна) 

Е-mail 
zinkivcrb@gmail.com

Сучасна бібліотека


Правовий вісник



Соціокультурна діяльність бібліотек-філій

Година скорботи «Пишайся ненько  Україно – найкраща сотня в небо йде» - підготовлена Великопавлівською сільською бібліотекою була проведена у Великопавлівській спеціалізованій школі  20 лютого.

      Майдан став символом боротьби , символом утвердження прагнень українців до  європейських цінностей. За цю боротьбу , за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну – своє життя віддали кращі

 І більшість із них молоді , сильні , ті , що тільки починали жити.

Всі присутні з великою шаною і вдячністю згадали  Героїв світлої пам’яті  Небесної Сотні і хвилиною мовчання вшанували пам’ять  за загиблими.

Не плач і не ридай родино,

Хоч біль ніколи не пройде,

Пишайся ,ненько Україно-

Найкраща Сотня в небо йде. ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: zinkivcrb | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

Годину мужності « Герої серед нас» для учнів місцевої школи підготували працівники В-Павлівської бібліотеки-філіалу.

       Був організований перегляд літератури  про Афганську війну: «Афган – біль наших душ.» Ведучі та організатори : завідуюча Великопавлівською сільською бібліотекою Т. Тетерятник, бібліотекар А. Церковна , директор будинку культури Л. Гудько розповіли про безглузду  війну, на якій протягом 10 років гинули наші воїни–співвітчизники. Про те , як сивіли від горя батьки й матері, ховаючи своїх дітей, сиротіли діти ,вдовами ставали жінки  в мирний час.

Привітали воїнів –інтернаціоналістів нашого села А.Тютюнника, М.Кусова, В.Матюшонка, М. Гриценка, М. Кусова. Ми пишаємось нашими воїнами, горді тим, що поруч із нами живуть  мужні ,відважні, рішучі&n ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: zinkivcrb | Дата: 02.03.2016 | Коментарі (0)

Вечір – спогад вшанування воїнів – афганців та учасників бойових дій на території інших держав «Були ми там, куди нас кликав час» проведено в Тарасівській сільській бібліотеці – філіалі серед учнів місцевої школи.
            Ведучі, завідуюча сільським клубом Наталія Падалка та студентка, президент клубу за інтересами «Ерудити світу книг» Юлія Балацька, розповіли присутнім про жителів села, які пройшли бойовими шляхами Афганістану, вистраждали, пережили страхіття героїчної і трагічної афганської війни.  
            Галина Крутько прочитала вірш місцевого поета-гумориста Григорія Крутька «На Кандагар».
          Спогадами із присутніми поділи ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: zinkivcrb | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

Урок етнографії  «З бабусиної скриньки» серед членів клубу за інтересами «Ерудити світу книг »проведено у Тарасівській бібліотеці – філіалі. Ведучі, студентки Юлія Балацька та Аліна Добряк, розповіли присутнім про речі «з бабусиної скриньки». Вони детально зупинилися на особливостях українського народного одягу, зокрема,  сорочки, керсетки, плахти, запаски, фартуха, пояса, спідниці, хустоток, рушників, намисто.
          Валентина Свириденко, Даша Харитонова та ансамбль народної пісні «Калина» подарували присутнім пісні про ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: zinkivcrb | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 31 32 33
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930